Sappe de Pachtinner:

Sappe de Pachtinner is een spannende kinderfilm die zich afspeelt in en rondom Hoogezand-Sappemeer. Stijn, Kim en Fayza stuiten tijdens één van hun avontuurlijke dwalingen op een duistere gedaante. Met hulp uit onverwachte hoek gaan ze op onderzoek uit en worden ze geconfronteerd met de eeuwenoude sage van Sappe en zijn pact met de duivel.

Voor het schrijven van het script is veel inspiratie gehaald uit series zoals De zevensprong, Q&Q en De Legende van de Bokkenrijders. Dit soort spannend kinderseries zie je helaas niet veel meer terwijl er nog wel een groot publiek in geïnteresseerd is.

sappestill3

Première:

De première van de film is op Donderdag 29 November om 20:00 in VUE Hoogezand.

Mocht het je leuk lijken om te komen kijken stuur dan een mailtje naar: sappefilm@gmail.com (Laat daarin ook gelijk even weten met hoeveel je bent.) De film duurt 145 minuten en entreekosten bedragen 7,50 euro. Omdat de voorstelling los staat van het reguliere bioscoopprogramma is het niet mogelijk om bij VUE kaartjes te kopen.

Hopelijk tot eind november!

NAM Publieksprijs:

In april 2016 hebben we met het filmplan voor Sappe de NAM Mediaverkiezing Publieksprijs gewonnen. Deze verkiezing georganiseerd door het leefbaarheidsfonds heeft als doel om Groningen door middel van mediaprojecten weer positief op de kaart te zetten.

Acteurs:

Lotte Laurens

Ismay Oldenziel

Roy Busscher

René Bodewes

Ron Akkerman

Erik Bulthuis

Frank Bally

Michiel Noback

Emiel Wolthuis

Aike Vogelzang

Jan Dijkhuis

Frances Folgerts

Gerben Scharft

Jojo Roelfsema

Ron Rijnsewijn

Karin Lambrechtse

Een film van:

Paul Bezuijen

In samenwerking met:

Aike Vogelzang

Siebren Tammenga

Geluid:

Luuk Beukema

Muziek:

René van Munster

Kostuums:

Elvera van Bentum

Productie assistent:

Annabelle Spanjaard

sappeposter