Sappe de Pachtinner

Geachte bezoeker,

Graag zou ik uw aandacht vragen om te stemmen op mijn project bij
de NAM-Platform verkiezingen: Sappe de Pachtinner.

Afgelopen jaar ben ik bezig geweest met het opzetten van dit nieuwe filmproject. Met de hulp van Frank Bally, Matthijs Woudstra, Bouwe Dijkstra, Sanne Woudstra, Stef Mulder, Lex Bezuijen en Edwin Jungman is er een proloog gefilmd om het verhaal te introduceren.

Een sfeerimpressie voor een film in wording over een groepje nieuwsgierige jongeren die op onderzoek uit gaan naar de mysterieuze gedaante die in de proloog een toevallige passant de stuipen op het lijf jaagt. Met behulp van de dominee en een kluizenaar komen de kinderen steeds meer te weten over deze duistere gewaarwording en raken ze langzaam verstrikt in een onheilspellend avontuur.

Het script (Opgeschreven in kinderboekvorm) van de film is gebaseerd op de ontstaansgeschiedenis van Sappemeer, waarbij de mythe van Sappe de Pachtinner als leidraad is genomen.

Het is de bedoeling van het project om een diverse groep inwoners van Hoogezand-Sappemeer samen te brengen om te werken aan deze film. Timmerlieden voor de decors, schminkspecialisten, licht- en geluidsmannen en natuurlijk de filmsterren zelf komen uit de directe omgeving.

Sappe de Pachtinner wordt een spannende kinderfilm. De film gaat in première in de bioscoop in Hoogezand, en is daarna voor iedereen beschikbaar.
Zou u willen stemmen op Sappe zodat ik samen met anderen dit project kan gaan realiseren?

Alvast bedankt en vriendelijke groet,

Paul Bezuijen