Update website

Geachte bezoeker,

Mede dankzij de bekwame hulp van ICT guru Gregor Doornbosch is mijn website weer voorzien van wat verse nieuwe looks. Ook staat hij boordevol nieuwe content. De afgelopen paar maand ben ik met verschillende projecten bezig geweest, dus het werd ook wel weer tijd voor een update:

Rolleiflex Koeneman: Deze fotoserie is gemaakt met de oude rolleiflex camera (1930) van Jan Koeneman en is onderdeel van het ‘door de lens van de meester‘ kunstproject.

Osloweg – The dream: Is een nachtelijke fotoserie gemaakt ten tijde van de beruchte Killi-lan sessions rondom het bedrijventerrein bij Restaurant de Ringweg in Groningen.

Nacht in Hoogezand: Bij deze serie zijn ook weer een zevental foto’s toegevoegd. Waaronder de foto’s geëxposeerd bij Hoogezand Centraal en nog twee nieuwe werken.

Verder zijn nog de Trilploat videoclip van Wat Aans toegevoegd, Een stil leven van René Jansen is nu in zijn totaliteit te bezichtigen en een paar films waaronder Longinus en Hesanti-Juicelake zijn opnieuw geupload met betere beeldkwaliteit.

Voor de 2 projecten waar ik nu mee bezig ben: MAUK & Sappe de Pachtinner zijn ook pagina’s aangemaakt. Dus als je het leuk vindt kan je daar ook even rondneuzen.

Veel kijkplezier en vriendelijke groet,

Paul Bezuijen